Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels.

Naarmate de huid slapper wordt,worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid)wordt dunner. In de diepere laag van de huid(lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treedt een vermindering van het bindweefsel(collageen) en worden elastinevezels afgebroken waardoor de huid zijn elasticiteit verliest.

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van het Medex ultrasoon apparaat.

Al na een behandeling met het ultrasoonapparaat heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit.

Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Ultrasoon werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel.

Ultrasoonbehandeling is geschikt voor:

  • Natuurlijke huidverjonging
  • Afvoeren van vocht onder de ogen en vermindering van wallen
  • Kalmeren en herstellen van de couperosehuid en de gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid, bijvoorbeeld na (zon)verbranding, na een operatie of na een micro-demabrasie behandeling.

Voor prijzen van deze behandeling zie onze prijslijst.

image
image
image
image
image
image
 

De Lelie Eibergen

J.W. Hagemanstraat 43
7151 AD Eibergen

Tel: 0545 47 21 15

E-mail: info@delelie-eibergen.nl

Bekijk hier onze prijslijst.

Openingstijden

Maandag: Gesloten  
Dinsdag: 08:30 - 15:00        
Woensdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30
Zaterdag: Alleen volgens afspraak.*
Zondag: Gesloten        

Behandelingen vinden plaats op afspraak.*
Dinsdag-en donderdagavond is de salon eventueel tot 21.00 uur geopend, echter alleen volgens afspraak.