Gellak is een volledige nieuwe service. Het is geen vervanger voor nagellak en geen vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen.
Het blijft bijvoorbeeld twee tot drie weken mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Het is een "nagellak" die gedragen wordt als een gel en snel verwijderbaar is.

Je kunt in de salon kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren,zoals bijvoorbeeld kersenrood , koraalrood, oud roze, nude tinten, oranje, taupe etc.
Natuurlijk komen er elk seizoen nieuwe trendkleuren bij. Gellak kan zowel op de  nagels van de handen als op de nagels van de tenen gedragen worden. De gel lak kan zowel op de natuurlijke nagels als op kunstnagels worden aangebracht. De gel lak  kan niet als vervanging van kunstnagels worden gezien, het is niet mogelijk om  met behulp van gel lak de nagels te verlengen.

Het resultaat van een gellakbehandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die wekenlang mooi blijven. Gellak kan als losse behandeling geboekt worden, of in combinatie met een manicure of pedicure behandeling. Uw nagels en nagelriemen worden eerst verzorgd zodat de lak goed kan hechten.
Dan volgt er een basecoat, de kleurlak (wordt normaliter in 2 lagen aangebracht), en dan de hoogglans topcoat. Deze 4 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Het resultaat van de 4 lagen samen zorgt voor twee zaken; als versteviging van de natuurlijke nagel en als bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Wilt u ook mooie glanzende hand of teennagels met een lak die tot 3 weken houdbaar, stevig is  en niet de natuurlijke nagel beschadigd? Handig voor als u met vakantie gaat, een feestje heeft of gewoon voor altijd!
Ideaal voor degene die geen gel of acrylnagels wil. Deze lak slijt niet, is stevig maar flexibel, scheurt niet en heeft een houdbaarheid van 2 tot 3 weken, afhankelijk van de groei van uw nagel en de sterkte van uw nagelplaat

Het verwijderen van de gellak is geheel veilig en pijnloos. De gellak wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met een speciale remover.

Mits de lak niet verwijderd word met wraps, dan groeit deze in zijn geheel uit. Uw eigen nagels groeien gewoon door, dus bij een nieuwe laag heeft u mooiere langere nagels of vijlen we ze weer op de gewenste lengte.

Voordelen van gellak:

 • langdurige glans
 • mooie kleuren
 • dun en flexibel 
 • schitterend hoogglans resultaat
 • prima alternatief voor gel- of acryl nagels
 • veilig aan te brengen
 • geen droogtijd na applicatie 
 • uitharden onder de UV-lamp
 • nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagel
 • zowel voor teen-als vingernagels te gebruiken
 • houdbaarheid handen 2 weken, voeten 4 weken
 • te verwijderen binnen 10 minuten in onze salon

De behandeltijd die nodig voor het aanbrengen van de lak is ongeveer 30 minuten.
Houdt u van gekleurde nagels, maar moet u na een paar dagen alweer een kleur opnieuw opzetten vanwege beschadiging, of duurt de wachttijd voor het drogen van een nagellak u te lang?

Dan is gellak de oplossing voor u!

Voor prijzen van deze behandeling zie onze prijslijst

Let op: Wij behandelen alleen de natuurlijke nagel en werken uitsluitend met afweekbare remover. Bij een nieuwe behandeling wordt alle oude gel verwijderd met wraps,zonder te fraisen en de nagelplaat dunner te maken. Hiermee wordt voorkomen dat vuil, vocht en schimmels de nagelplaat eventueel zouden kunnen beschadigen. U behoud uw gezonde, natuurlijke nagel!

image
image
image
image
image
image
 

De Lelie Eibergen

J.W. Hagemanstraat 43
7151 AD Eibergen

Tel: 0545 47 21 15

E-mail: info@delelie-eibergen.nl

Bekijk hier onze prijslijst.

Openingstijden

Maandag: Gesloten  
Dinsdag: 08:30 - 15:00        
Woensdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30
Zaterdag: Alleen volgens afspraak.*
Zondag: Gesloten        

Behandelingen vinden plaats op afspraak.*
Dinsdag-en donderdagavond is de salon eventueel tot 21.00 uur geopend, echter alleen volgens afspraak.