Wanneer kiezen voor Microdermabrasie?

  • Verbeteren van de elasticiteit van de (ouder wordende huid)
  • Fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen)
  • Onzuivere huid
  • Acne
  • Littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Pigmentvlekjs e.d.
  • Onregelmatigheden
  • Ouderdomsvlekken
  • Als intensieve reiniging voor ieder huidtype

Hoe werkt Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling. D.m.v. een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid”gespoten”. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Het is een droge peelingmethode die veilig gebruikt kan worden op het gezicht en andere delen van het lichaam. U kunt het principe vergelijken met zandstralen,maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrasie is,dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. De verbeterde doorbloeding levert de nodige voedingsstoffen voor de collageenvernieuwing en verbetering van de huidelasticiteit. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.

Is Microdermabrasie geschikt voor ieder huidtype?

In onze salon wordt gewerkt met de apparatuur van Bentlon. Hiermee kan microdermabrasie veilig gebruikt worden op ieder huidtype. De methode is volledig veilig en vrij van chemicaliën. De gecontroleerde stroom van kristallen pakt de oneffenheden in de oppervlakte van de huid effectief,maar op milde wijze aan. Er kunnen na de behandeling roodheden optreden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren weg. Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de oudere huid, maar ook voor (het behouden van) de jonge huid.

Maakt Microdermabrasie de huid gevoeliger?

Micodermabrasie maakt de huid niet gevoeliger. We raden wel aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor (SPF) te gebruiken omdat de huid gevoeliger is voor de zon, waardoor er eventuele pigmentvlekjes zouden kunnen ontstaan. Ons advies is om deze behandeling toe te passen in de periode van september t/m maart, omdat de kracht van de zon nog niet ze sterk is.

Wat is het verschil met andere peelings of scrubs?

Een chemische peeling geschiedt op basis van chemische produkten, tewijl een fruitzuurpeeling op basis van fruitzuren is. Microdermabrasie van Bentlon is vrij van chemicaliën en zuren. De behandeling is eerder progressief dan agressief, de kans op irritatie is daarom uiterst zeldzaam. Daarom is deze gezichtsbehandeling goed te volgen zonder dat de gewone dagelijkse activiteiten onderbroken hoeven te worden.

De gezichtspeeling/scrub voor thuisgebruik maakt slechts stukjes van de bovenste huidlaag los, maar er worden geen dode huidcellen verwijderd op de gecontroleerde en intensieve manier zoals Microdermabrasie dat doet. Zij hebben ook geen stimulerend effect op de microcirculatie en kunnen geen littekenweefsel wegnemen en zullen fijne lijntjes en rimpels niet verminderen.

Hoe vaak moet u komen voor een Microdermabrasiebehandeling?

Na de eerste Microdermabrasiebehandeling ervaart u meteen een frisse, stralende en gezonde teint en de huidtextuur zal gladder worden. Voor de beste resultaten raden wij u aan een kuur te doen van 6-10 behandelingen. Deze zult u 1x in de 2/3 weken ondergaan. Afhankelijk van de huid, de levensstijl en de leeftijd zullen wij u een advies geven voor een kuurbehandeling. Ook is het mogelijk een aantal behandelingen te doen om de huid een oppepper te geven.

Voor prijzen van deze behandeling zie onze prijslijst.

image
image
image
image
image
image
 

De Lelie Eibergen

J.W. Hagemanstraat 43
7151 AD Eibergen

Tel: 0545 47 21 15

E-mail: info@delelie-eibergen.nl

Bekijk hier onze prijslijst.

Openingstijden

Maandag: Gesloten  
Dinsdag: 08:30 - 15:00        
Woensdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30
Zaterdag: Alleen volgens afspraak.*
Zondag: Gesloten        

Behandelingen vinden plaats op afspraak.*
Dinsdag-en donderdagavond is de salon eventueel tot 21.00 uur geopend, echter alleen volgens afspraak.